Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårvintern är här!

2016-02-29 12:31:00 i Allmänt

I helgen var vi ute på den första skoter- och fisketuren med Vidar! Han var iklädd helmundering för en dag på sjön och han verkade trivas fint i skoterpulkan för han sov i flera timmar. 
Äntligen är vårvintern här! Bästa tiden på året! 
 
 
 
 
Vi var tvungna att ta igen oss lite
för vi (eh, Linda, hehe, jag var oskyldig för jag satt i pulkan) hade råkat köra fast med pulkan på sjön på ett ställe där det var mycket vatten så vi fick trampa med skotrarna för att få loss pulkan.
Vi fick lyfta ur Vidar och lägga honom i säkerhet. Han såg ut som Mose-barnet där han låg!
 
Underbara dagar! Kände mig lite som en michelingubbe med underställ, fleecetröja och dubbla jackor... allt för att undvika att få mjölkstockning igen! 

Hemägg

2016-02-29 08:15:36 i Allmänt

Tycker så himla mycket om mina hönor som levererar goda ägg i olika nyanser och former. I april har jag haft hönorna och tuppen i ett år och jag är så glad över beslutet att skaffa höns!

Fredag!

2016-02-26 08:14:15 i Allmänt

En kylig men solig fredagmorgon har precis startat. Jag har precis ätit frukost och njuter av blommorna jag fick av Emma och Agnetha i går! 
Vi ska vara inne och mysa nu på förmiddagen och hoppas att de 24 minusgraderna blir lite färre så det inte blir så väldans kallt på vår promenad i dag. I eftermiddag åker vi till Raja där vi ska vara i helgen. I morgon blir det fiskepremiär för Vidar! Eller ja. Han kanske inte kommer vara så aktiv i själva aktiviteten men han kommer att få hänga med i alla fall. Ska bli så mysigt att bädda ner honom i skoterpulkan och åka iväg. Ha nu en fin helg så hörs vi igen på söndag!

Present till mig själv

2016-02-25 18:58:30 i Allmänt

Har unnat mig en present till mig själv. Det tycker jag att jag är värd efter graviditet, förlossning och första månaden (på söndag) som förälder. Tycker rent allmänt att man ska unna sig grejer, hehe. 
Det blev ett par hörlurar från Urbanears. Älskar dem redan. 
 

Sömnsnack

2016-02-25 07:04:21 i Allmänt

Hurra! Prisa sömngudarna! I natt har vår käre lille  Vidar sovit i tre-fyra timmar, ätit, somnat om och sovit tre-fyra timmar igen. Skönt! 
I eftermiddag kommer mina vänner Emma och Agnetha hit, längtar! Ska bli stimulerande att uppdatera sig kring vad som händer ute i civilisationen. 
Ha en fin torsdag!

Uppdatering från soffhörnet

2016-02-24 18:12:46 i Allmänt

Gårdagens utflykt till Storuman gick fint! Vidar sov från att jag stängde dörren hemma till att vi kom tillbaka igen, det vill säga en "liten" sömnsession på fyra och en halv timme så vi mammor hann både shoppa och fika i godan ro. Rekommenderar verkligen Lapland Eco Store (de har en webbutik) för er som är intresserade av ekologiskt sortiment till både vuxna och barn! 
I dag har varit en sämre dag. Vi har varit bortskämda med att Vidar hittills sovit helt okej om nätterna. Han har vaknat för att äta men sen somnat om. I natt var han dock orolig och ville äta hela tiden vilket har fortsatt under dagen. Han har bara varit nöjd om han legat vid bröstet vilket gjort att jag blivit låst till soffhörnet. Ska passa på att stretcha ut kroppen nu. Han sov i fyrtio minuter i vagnen när vi var ute på promenad men sen har han bara slumrat kortare stunder. Håller tummarna för att det är en tillväxtperiod eller något liknande. 
Tänk när han låg där i magen. Då hade vi ingen aning om vilken filur som skulle titta ut och bli en helt egen liten person. Foto: Hannele Bång. 
 
 
 

Tjocksockefötter

2016-02-23 09:45:51 i Allmänt

Här är världens finaste tjocksockefötter. Kan hända att jag är lätt partisk i frågan. Faster Linda har stickat sockarna, fina va?
I dag ska vi på äventyr med Vidars kompis Viking och hans mamma Evelina! Vi ska till Storuman på Lapland Eco Store. Kommer vilja ha allt. 

Energiknippet

2016-02-22 08:02:18 i Allmänt

I gårkväll åkte jag och Imra till ridhuset och tränade ett efterlängtat pass. Vi har inte tränat seriöst sedan jag var i v.39 och gick omkring med stormagen. Trodde att Imra skulle vara "ohaendes", alltså vara så överladdad så hjärnan kopplas ur, men hon levererade rätt fin koncentration och samarbetade helt okej. 
Det är så himla kul och värdefullt att få komma iväg en stund och göra något som inte är "bebisrelaterat. Pratade med en kollega om detta och hon sa att hon varit likadan när hon fick barn. Hon hade också behov av att göra saker på egen hand och hålla intressen vid liv. Hon sa också att det finns folk som inte alltid ser på detta med blida ögon utan anser att mammor ska vara med sina spädbarn dygnet runt. Nu har jag bara varit förälder i några veckor men känner redan att jag är en bättre förälder om jag inte glömmer bort mig själv i allt detta nya. 

I gott sällskap

2016-02-21 09:22:00 i Allmänt

Idamari och Anna. Två av mina älskade vänner som är coola, modiga, snälla och smarta och de finns alltid där när man behöver dem. Precis sånt folk man vill omge sig av och precis sådana människor man vill att ens barn ska få lära känna. 
 
 

Morgonstund

2016-02-20 09:10:00 i Allmänt

Tysta fötter över trägolvet
Pyjamasklädda ben
Tystnad och morgonstund
och där ute viner vinden
 

Äntligen helg!

2016-02-19 20:22:13 i Allmänt

Så fint med fredagkväll med vår lilla familj. Hundarna som ligger och snarkar och det sovande knyttet i soffan. I dag efter besöket på BVC (där Vidar imponerade med både bra viktuppgång och längdökning, hurra!) handlade vi hem en massa godsaker. Min längtan efter charkisar steg ju till omrimliga nivåer i slutet av graviditeten så ni ska veta vad jag njöt av alla ostar och kallskuret i kväll. Mmmmmm.
Vi har en rolig helg framför oss - i morgon kommer två av mina finaste vänner på besök, Idamari och Anna, och så ska vi ta med vagnen och Vidar och spana in händelserna inne i Vilhelmina där årets Wilhelmina Winter Weekend är i full gång. På söndag ska vi hälsa på Christoffers kusin som fyller år, släppa hundarna på sjön så de får springa av sig och så ska både jag och Christoffer iväg på hundträning fast på var sitt håll så då får mormor rycka ut som barnvakt.
Ha en underbar helg nu!

Faderskapet

2016-02-18 18:10:00 i Allmänt

I dag tog vi stegen in på Socialtjänsten i kommunhuset för att försäkra byråkratin om att det är Christoffer som är fader till min förstfödde. Med stadig penna skrev vi under att vi någon gång mellan april och maj begick de aktiviteter som ligger till grund för vår sons existens. Efter detta bekräftande gick vi vidare till banken där vi öppnade upp ett konto i Vidars namn där pengar ska sparas inför hans framtid. Usch, vill inte tänka på den dag han lämnar oss för att upptäcka världen på egen hand. Vill att han alltid ska ha mjuk hjässa och fötter som buffar mig i magen när han ammar på natten. 
I eftermiddag har min kompis från föräldragruppen Evelina varit här med sin lille son Viking som är fem veckor äldre än Vidar. Lovisa följde också med på bebishäng. Vidar sov i fyra timmar i sträck så det blev inte så mycket interaktion mellan bebisarna direkt, hehe, men det var roligt att få prata med en annan nybliven mamma. Det är ju mycket som snurrar runt i huvudet kan man säga! 

En alldeles egen tavla

2016-02-17 14:10:00 i Allmänt

Titta vilken fin tavla Vidar fått från morbror Kristoffer och Sofia! 
En alldeles egen tavla.
 

Frukoststund

2016-02-16 10:09:57 i Allmänt

Tankar energi i form av fil, havregryn, linfrön, kokosflingor, hackad mandel, blåbär och hallon! 

Detaljer i huset

2016-02-15 19:49:00 i Allmänt

Ljusgrå och matt ljusgrön. Två favoritnyanser.
Böcker på cementblock och gamla brädor.
Koffertsamling (och dammsamling...).
Mormors gamla gardiner i lin och ett lagårdsfyndat fönster.
Hemlig ask på gammal byrå.
Några favoritböcker. Ja, inte den gamla dock. Den står mest där för syns skull.
Är så jäkla kär i tapeten i barnkammaren!
Tulpaner i köket.
Mässing och Carl Larsson. Bra kombo.
Hemägg. Guldgåva varje dag!
Klorofyllgrönt och solsken.
Ek och den där gröna nyansen jag älskar.
Och här, en alldeles ny husdetalj sovandes i ett soffhörn. Megamjukt huvud och spretiga, långa bebisfingrar. Bästa detaljen nånsin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bättre måndag

2016-02-15 14:25:32 i Allmänt

Föräldralediga, soliga dagar är bra dagar! 

Hillclimb med barnvagnen!

2016-02-14 16:26:00 i Allmänt

I dag kände jag mig pigg och helt bra i kroppen efter mjölkstockningen så jag gick UT! HURRA! Älskar att vara utomhus! Livet återvände till mig! Änglakören sjöng och varm bomull omgärdade mitt hjärta! Mvh/hon som varit fången inomhus i fyra dygn.
Jag och mamma tog med Vidar och barnvagnen ut på hillclimb!
Vi gick ner till bastun och njöt av solen.
Det droppade från taket. Tänk vilken underbar tid vi har framför oss nu!
Mamma kämpade med vagnen uppför backen. Bra träning! Vidar gillade nog denna lilla utflykt för han har sovit i fyra och en halv timme i streck nu. Börjar längta efter att han vaknar så vi får gosa med honom igen.
 
 
 
 
 

Söndagmorgon

2016-02-14 09:09:14 i Allmänt

God morgon! Eftersom Vidar verkar vara en sjusovare ligger vi fortfarande i sängen. Han har precis ammat och vaknar nog strax. I dag har Christoffer bebispermis och även han väljer hundar, hehe. Han är på hundutställning i Gideå, dock bara som sällskap till några från byn. Jax är klar med utställningar (får C feeling kanske Jax ställs ut någon gång till i championklass) och Major måste garva på sig lite och släppa valppälsen innan han ställs ut. Major ska börja ringträning i kväll för att miljötränas och förberedas inför utställningar. Mina och Vidars planer för denna söndag är att ta det lugnt och ta dagen som den kommer. 

Återuppståndelsen

2016-02-13 15:49:00 i Allmänt

Har nu återuppstått efter mitt livs första mjölkstockning. Fick hög feber, frossa och hade riktigt ont i högra bröstet. Graviditeten och förlossningen var en solskensdans i jämförelse. Att ha en liten bebis att amma när man har ont och är svag överallt är riktigt påfrestande både fysiskt och mentalt och jag har nog en rubbad saltbalans efter alla tårar jag fällt. Hade aldrig klarat det utan Christoffer. Känner en stor beundran över hur ensamstående föräldrar klarar av det stora som föräldraskapet innebär. I går vände det dock efter att jag kämpat med vetekudde, varm dusch och en elektrisk pump vi fick låna från BVC. Har också en himla tur som råkar ha en mamma som jobbat fem år på BVC och därmed kan komma med kunskap och råd.

Vidar mår bra och växer som han ska och han är ett riktigt litet matvrak, haha, så han har också "hjälpt" till att få bort mjölkstockningen. I går när febern försvann och det onda i bröstet släppte kändes det som att livet återvände. Jag njöt liksom av att orka stå och diska...! Då förstår ni att jag inte varit på topp direkt.


Mjölkstockning kan ju bero på flertalet olika orsaker men jag tror en orsak var att vi har varit lite väl frikostiga med att ta emot besök vilket lett till en underliggande stress, i alla fall hos mig där hormonerna rusar och omställningen att bli mamma knappt hunnit lägga sig. Vi har tyckt att det varit roligt att våra nära och kära har velat hälsa på och det har rullat på fint men så här i efterhand har vi insett att vi borde lyssnat mer på rådet vi fick från i princip alla: lås dörren de första två veckorna - den tiden tillhör ER.
Vi har haft besök alla dagar förutom två i två veckor... Kan säga att om det blir några fler barn i denna familj kommer det bli låst dörr, hehe.


På måndag börjar Christoffer jobba igen och jag och Vidar ska hänga på tu kan hand för första gången. Det kommer att gå bra men jag känner också lite ångest att Christoffer ska vara borta. Som tur är kommer han ju hem till middagstid varje dag så jag ska egentligen inte klaga. Nu har Vidar slocknat på amningskudden och jag ska försöka med den största utmaningen nu för tiden: att förflytta honom i sovande läge från en plats till en annan.

Ni föräldrar och blivande föräldrar: hur gjorde ni/tänker ni med besök de första veckorna? 

 

Linda

2016-02-10 22:52:29 i Allmänt

Här är Linda. Världens bästa svägerska och faster. Hon har fantastiskt bra hand om barn och har varit här i ett dygn och servat oss! Tycker extra mycket om henne när hon gör mackor och mjölk till mig och skickar mig att vila (något jag är så katastrofalt dålig på). 

Första mötet med hundarna

2016-02-08 19:55:00 i Allmänt

Dokumenterade självfallet Vidars första möte med Jax och Major. Vi trodde att Major skulle vara mest "på" men han är nog lite för uppe i sig själv och valpig fortfarande. Det är snarare Jax som är den som följer efter oss och tittar på oss när Vidar gnäller till. Han tittar på oss med den vänligaste av blickar som om han undrar om det är något han kan göra, bäste Jax!
 

Bebis-permis

2016-02-07 20:59:11 i Allmänt

I kväll har jag haft bebis-permis! Jag åkte iväg och tittade på klubbens hemmatävling i lydnad. Bestämde ju för ett tag sedan att jag inte skulle starta Imra då jag blir så nervös vid tävling och stress känns onödigt så här i början av amning. Det var skönt att bara vara publik och titta på alla duktiga ekipage men nog blev jag tävlingssugen allt! 
Det var skönt att komma iväg ett tag och få nörda hund och träffa klubbkompisarna. Framförallt var det skönt att göra något bara för mig själv. Nu är i och för sig Vidar bara tio dagar gammal och har alltså inte funnits allt för länge men jag tror verkligen att man blir en bättre förälder om man inte glömmer bort att göra saker för sin egen skull också. Och så fick jag ju längta hem lite till de där gosiga bebiskinderna! 

Semmelfika

2016-02-07 10:00:21 i Allmänt

I går var en riktig mysardag. Vi gick en promenad runt byn i snöyran och sedan kom mamma och pappa över med minisemlor som vi kalasade på. Sedan dök Emily upp för att beskåda Vidar som sov sig genom hennes besök men nog kunde hon konstatera att han var pappa upp i dagen allt till Christoffers stora förnöjsamhet, hehe. Sedan följde jag Vidars bana och sov en stund medan Christoffer for ut med skotern. Till middag lagade vi älgkalvsfrikadeller, en favorit hos oss båda, och sedan blev det myskväll för hela slanten! Känns fortfarande lite konstigt att vi har en till medlem på våra myskvällar. En sprattlande liten bebis som sover och äter om vartannat och gör han inte det så tittar han på oss med stora, undrande ögon.
Jag har ju en liten historik kring semlor. HATADE semlor under en lång tid och gjorde till och med en protestgrupp mot dem på Facebook med min forna studentvän Johan Boman. Nu har jag dock kommit till sans och insett att om man äter hemlagade semlor, gärna små, med mycket kardemumma och bra, krämig fyllning så är de goda. Men de där jättesemlorna som bara är torra och mjäkiga - de går fortfarande bort!
Nu inväntar vi att vår avkomma ska vakna (han verkar gilla att sova länge om förmiddagarna) och sedan ska vi åka till Månsberg och hälsa på farmor och Thomas!
 
 

Förlossningsberättelse?

2016-02-06 11:09:35 i Allmänt

Jag har fått frågan om jag kommer att skriva någon förlossningsberättelse och svaret är JA. Dock kommer den endast att finnas till för att Vidar ska kunna läsa den när han blir äldre och nyfiken på hur det gick till när han kom till världen. Både jag och Christoffer anser att förlossningen är något intimt och privat och den upplevelsen delar vi tillsammans. Vänner och familj kommer att (om de vill) få höra hur det gick till när Vidar tittade ut av den anledningen att det är människor vi känner. Ni är cirka 200-250 unika läsare här varje dag vilket är jätteroligt men jag vill inte dela denna upplevelse med människor bakom en dataskärm. Hoppas ni förstår.
Det jag kan säga är att det var en normal förlossning och alla mådde bra, det gjorde jävulskt ont men det var värt varje sekund och jag kan definitivt tänka mig att göra om allt igen! Känslan att få upp sitt barn på bröstet var oslagbar. Både jag och Christoffer grät och jag hyperventilerade av chock, lycka, förvirring och trötthet, haha!
Bjuder på en bild från BB på en mycket lycklig far som ringer sina nära och kära i gryningen för att berätta den glada nyheten.
 
 

Solskenspromenad och BVC-besök

2016-02-05 16:13:00 i Allmänt

Vilken underbar vinter vi har! Så här såg det ut i dag på vår promenad.
Jag har inte fått gå många meter med den där vagnen kan jag lova. Det är mest Christoffer som styr den, hehe. På premiärturen gick vi själva men nu är hundarna också med under våra promenader och de tar vagnen med ro.
I dag var vi på BVC igen för vägning. De ville se om Vidar ökar i vikt och han hade gått upp 70 gram på två dagar, hurra! Det är ett tecken på att amningen kommit igång som den ska. Vad skönt det känns. Nu ska jag vila innan vi styr upp middag och fredagsmys tillsammans med världens mysbebis. Hoppas ni får en fin helg!
 
 

Ögonblicket

2016-02-04 16:00:53 i Allmänt

Vi ligger i soffan. Jag vaknade precis efter att ha sovit en timme på inrådan av Christoffer. Tittar upp och märker att det börjar skymma ute och ingen lampa i huset är tänd. Vidar har somnat på Christoffers bröst och båda andas tungt. Tänker att han inte kunde haft en bättre pappa att sova på. Tar en suddig bild med telefonen för att spara stunden. I hallen ligger båda hundarna och sover och på tvn pratar de om högst oväsentliga saker. Det enda som spelar någon roll är det som händer här i vardagsrummet precis just nu. Ögonblicket. 

Första veckan som förälder

2016-02-04 11:07:00 i Allmänt

Nu har jag varit förälder i en vecka! Börjar förstå vad alla menar när de säger att tiden rusar iväg det första året. Vet knappt var den här veckan tog vägen. Det känns ju som att jag nyss krystade ut honom och fick upp världens bästa person på bröstet! Jag har tänkt och känt väldigt mycket denna första tid och jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina funderingar.
- Till att börja med: en egen liten bebis som bara är min och Christoffers? Som vi ska ta hand om, fostra, lära massa saker och krama till oändlighet? Galet. Helt galet. Han var ju nyss bara "bebisen" som låg och karvade sina långa fötter i mina revben? Det känns så surrealistiskt på något vis men sakta men säkert börjar jag förstå att allt detta hänt och att han är här nu. I morse när jag klätt på honom stod vi i hallen och skumpade omkring och då fäster han blicken och kollar rakt in i mina ögon, länge. Och så började jag gråta, hehe. Såklart.
- AJ AJ AJ vad ont det gör när mjölken rinner till. Det känns som att jag har tennisbollar i brösten som har kommit dit som "extra fyllning". Eftersom Vidar är en stor kille (4320 g) behöver han mycket mat och mjölken rann inte till förrän dygn fem. Det ledde till en lite missbelåten kille som aldrig riktigt kom till ro än hur mycket fri amning vi erbjöd honom. Christoffer åkte och köpte bröstmjölksersättning som vi tilläggsmatade honom med efter amningarna och det blev en helt ny bebis. Nu när mjölken runnit till är han oftast nöjd med enbart amning men vi har ersättning redo. Jag tycker att man ska prata mer om hur många barn som faktiskt behöver tilläggsmatas, varför jag delar med mig av detta.. Det ligger liksom en sådan "skam" över att inte ha tillräckligt med mat till sitt barn och jag var jätteledsen och stressad i måndags för jag trodde aldrig amningen skulle komma igång på riktigt. Christoffer sa att jag inte skulle nedvärdera mig själv och då slappnade jag av lite och vips kom mjölken igång. Mest troligt kommer tillväxtperioder då Vidar är i behov av mer mat och då ordnar vi det. Det viktigaste är att barnet får i sig den näring det behöver och hur det sker är upp till varje förälder att bestämma. Vi fortsätter med amning och har fått i uppdrag av BVC att intensivamma nu de kommande dygnen och i natt kräktes han upp lite av mjölken vilket är ett tecken på att han fått i sig så han är nöjd - en bebis går tydligen inte att "övergöda", antingen så kräks mjölken upp eller så kommer den ut den andra vägen.
- Vidar kommer ha ett helt hav av fina personer runt sig. Vår familj, släkt och våra vänner är de bästa människorna man kan omge sig av vilket bevisas gång på gång. Har fått så mycket fint i och med detta barnafödande så jag kommer vara rörd en hel livstid ut. Se bara på detta, till exempel:
- Promenader får en helt ny innebörd när man får styra en barnvagn framför sig!
- Kroppen. Denna makalösa manick. Hur den orkar med, klarar av och ställer upp. Hur den anpassar sig, hänger sig och finns till bara för mig. Och hur den dessutom klarar att producera ett barn OCH ordna mat till detta barn. All respekt till dig, min älskade kropp!
- När vi ändå är inne på kroppen. Nog känner man sig lite leabruten (ledbruten/stel på rikssvenska) efter en förlossning allt. Jag upplever att jag främst är trött och stel i ryggen. Det kan ju också ha att göra med amningsställningarna visserligen och jag tänker att jag ska vara noga med att stretcha och mjuka upp kroppen efter barnvagnspromenaderna. Då rätar den nog ut sig så småningom.
- Och slutligen: minerna. Han gör så roliga miner. "Arga gubben", "fågelungen", "ministern" och "professorn" är de miner han brukar variera mellan och ibland ser han så grym ut att jag blir full i skratt. Vår älskade lille Vidar!
 

Ett hav av blommor

2016-02-03 10:08:54 i Allmänt

Något av det lyxigaste med att avla av sig är att få blommor!
Jag älskar färgkombinationen på denna bukett.
Har tappat räkningen på hur många gånger jag gått in i köket bara för att lukta på blommorna.
I dag är det dags för besök på BVC, det ska bli spännande!
 
 
 

Premiärtur med vagnen!

2016-02-02 21:38:00 i Allmänt

I dag tog vi ut Vidar på hans första barnvagnstur, spännande! Det var nog dock mer spännande för oss exalterade, nyblivna föräldrar än för barnet som sov sig genom hela promenaden.
Med värme i hjärtat tackar jag för denna dag.
 
 
 

Under den trygga yllefilten

2016-02-02 09:46:00 i Allmänt

Den här bilden tog Christoffer på mig och Vidar när vi taktikvilade lite under yllefilten för någon dag sedan. Vidar verkar också gilla yllefiltar. Det går i arv. Det är sen gammalt!
Christoffer och Vidar (det känns konstigt varje gång jag skriver hans namn för "bebisen" har ju blivit en person med namn och allt!) ligger uppe i sängen fortfarande och myser med frukostbricka. I dag vill jag ta premiärturen med barnvagnen, vi får se vad vi hittar på. Det räcker också gott och väl att bara titta på honom och sakta men säkert inse att han är här nu.
STORT TACK för alla grattishälsningar vi fick efter gårdagens inlägg! Ni är så härliga. Tack för att ni läser. Bloggen fortsätter som vanligt men nu med ytterligare innehåll i form av världens finaste son.
 

Vidar

2016-02-01 16:18:00 i Allmänt

På torsdagmorgonen den 28/1 kl. 04.14 kom han till världen, vår älskade lille Vidar! Det visade sig vara en rejäl krabat på 4320 gram och 55 långa centimeter som gömde sig inne i magen. Han prickade in sin fars födelsedag och är dessutom en kopia av honom! Han har rejäla myrtramparfötter och vedstaplarhänder (med mina långa pianofingrar!) och världens gulligaste amorbåge på överläppen. I lördags åkte vi hem för då kunde vi inte hålla oss längre från att komma hem och mysa och i helgen har han träffat några av sina närmsta släktingar. Tack så otroligt mycket för alla grattisar som vi fått överallt. Nu börjar livet med en ytterligare - starkare - dimension!