Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första mötet med hundarna

2016-02-08 19:55:00 i Allmänt

Dokumenterade självfallet Vidars första möte med Jax och Major. Vi trodde att Major skulle vara mest "på" men han är nog lite för uppe i sig själv och valpig fortfarande. Det är snarare Jax som är den som följer efter oss och tittar på oss när Vidar gnäller till. Han tittar på oss med den vänligaste av blickar som om han undrar om det är något han kan göra, bäste Jax!
 

Kommentarer

Så himla fin bild! Älskar att Christoffer håller upp fingret och liksom "hyschar" dem. Finaste hundarna! Så kloka! Jax skulle fått ta sig an Milo och fostra lite. ;) Kram
Sabitha
Här var det ju precis samma! Vi trodde ju att Cax (valpen) skulle vara ivrigast men det var Ero som var mest intresserad och är fortfarande den som letar Lillan varje dag han kommer in:)

Skriv en kommentar