Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Uppdatering från soffhörnet

2016-02-24 18:12:46 i Allmänt

Gårdagens utflykt till Storuman gick fint! Vidar sov från att jag stängde dörren hemma till att vi kom tillbaka igen, det vill säga en "liten" sömnsession på fyra och en halv timme så vi mammor hann både shoppa och fika i godan ro. Rekommenderar verkligen Lapland Eco Store (de har en webbutik) för er som är intresserade av ekologiskt sortiment till både vuxna och barn! 
I dag har varit en sämre dag. Vi har varit bortskämda med att Vidar hittills sovit helt okej om nätterna. Han har vaknat för att äta men sen somnat om. I natt var han dock orolig och ville äta hela tiden vilket har fortsatt under dagen. Han har bara varit nöjd om han legat vid bröstet vilket gjort att jag blivit låst till soffhörnet. Ska passa på att stretcha ut kroppen nu. Han sov i fyrtio minuter i vagnen när vi var ute på promenad men sen har han bara slumrat kortare stunder. Håller tummarna för att det är en tillväxtperiod eller något liknande. 
Tänk när han låg där i magen. Då hade vi ingen aning om vilken filur som skulle titta ut och bli en helt egen liten person. Foto: Hannele Bång. 
 
 
 

Skriv en kommentar