Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det hinner hända så mycket mellan gångerna jag skriver

2018-11-27 08:35:29 i Allmänt

Hej igen du trogna följare. Det känns så fint att ni tittar in här trots att det ofta blir långt mellan gångerna. Jag tror aldrig jag reflekterat över hur mycket tid i anspråk det tar att dagligen uppdatera en blogg med text och bilder. I oktober 2007 började jag blogga på skoj och elva år senare lever bloggbebisen fortfarande, även om den nu sällan matas med inlägg. Får hoppas att bloggbebisen tog vara på energin den fick under de många år den uppdaterades dagligen, hehe. Jaja! Nu kommer det i alla fall ett inlägg!
Sedan sist har det som vanligt hänt massor. Jag och Amelia har varit till Stockholm där vi hälsade på storebror och Sofia. En helg jag kommer att leva på länge. Vilket mys, vilken harmoni, vilket väder Stockholm bjöd på, och framförallt: vilken tacksam kvalitetstid vi fick ihop. Syskon är verkligen grejen alltså! 
I helgen åkte Christoffer till Motala (84 mil enkel väg, tur han gillar att köra bil) för att jaga och umgås med pluggkompisarna och i lördags var jag borta hela dagen för att fira Johanna som fyllt 30. Vi hade ordnat med en överraskningsdag där hon fick göra sin egen mugg av lera, rida en ridlektion (hon fick ett presentkort på fem lektioner) och så avslutades dagen med bastu och finmiddag. Så fint att se att hon blev så glad! Barnen var med mormor och morfar hela dagen och det hade gått galant. Så tacksam över att Amelia äter mat och tar både ersättning och välling ur flaska. Det förenklar ju hela barnvaktsgrejen liksom. Vi ammar dock på utöver det och tycker fortfarande att det är mysigt. 
Igår hade vi syjunta igen men jag stannade faktiskt hemma då jag är lite hostig och kände mig trött. Ville hellre vara hemma och hänga upp alla stjärnor och ställa fram adventljusstakarna. Och hörni: jul med en snart 3-åring. Jag är så peppad så att jag knappt vet var jag ska börja!
Idag ska jag och Amelia fortsätta med adventspyntandet och så ska vi sova tillsammans på förmiddagen i vanlig ordning. Det är inte många sådana här dagar kvar nu så jag passar på att njuta till max!
Stockholm flirtade rejält med sitt ljus och sin vy!
Men tjenare frukosten på Pom och Flora! Hoppas vi ses snart igen!
November är inte så pjåkig ändå...
 Bakom kulisserna på julkortsfotografering! Linda tyckte han såg ut som ett barn från Bullerbyn och jag säger bara: målet uppnått! ;)
 

Skriv en kommentar