Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Under den trygga yllefilten

2016-02-02 09:46:00 i Allmänt

Den här bilden tog Christoffer på mig och Vidar när vi taktikvilade lite under yllefilten för någon dag sedan. Vidar verkar också gilla yllefiltar. Det går i arv. Det är sen gammalt!
Christoffer och Vidar (det känns konstigt varje gång jag skriver hans namn för "bebisen" har ju blivit en person med namn och allt!) ligger uppe i sängen fortfarande och myser med frukostbricka. I dag vill jag ta premiärturen med barnvagnen, vi får se vad vi hittar på. Det räcker också gott och väl att bara titta på honom och sakta men säkert inse att han är här nu.
STORT TACK för alla grattishälsningar vi fick efter gårdagens inlägg! Ni är så härliga. Tack för att ni läser. Bloggen fortsätter som vanligt men nu med ytterligare innehåll i form av världens finaste son.
 

Skriv en kommentar