Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I gott sällskap

2016-02-21 09:22:00 i Allmänt

Idamari och Anna. Två av mina älskade vänner som är coola, modiga, snälla och smarta och de finns alltid där när man behöver dem. Precis sånt folk man vill omge sig av och precis sådana människor man vill att ens barn ska få lära känna. 
 
 

Kommentarer

Linnea
Men så fina! Underbara vänner de där två.
Svar: Ja, verkligen! :)
Carolina Lidström
Maria
Vilken stor och fin kille! Astrid känns plötsligt liten och pluttig jämfört med Vidar 😄
Svar: Ja! Visst är han stor? En rejäl krabat! Han har snart vuxit om sin kompis som föddes fem veckor tidigare än honom ;)
Carolina Lidström
Emelie
Så underbara och vackra bilder!
Kanske har du redan sett det, men det verkar som att du har fått nått typ av spam i din header? Står "real gossip blogspot" och bilder på olika tjejer. Om du inte sett det så vet du det nu :-)

Svar: Tack för infon! Ska kolla upp det! :)
Carolina Lidström
Den sista bilden är verkligen ljuvlig, han ser så fridfull ut :)
Svar: Ja, visst gör han? :)
Carolina Lidström
Kusin Madde
Ååh, han är helt bedårande! Längtar så efter att få träffa och krama er alla 😊 Tänk vad kul att lägga Noomi och Vidar bredvid varandra!
Svar: Ja, detsamma! :) Ja, det blir kul! Så roligt att se hur de reagerar mot varandra också! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar