Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skogens tystnad

2013-11-03 15:48:00 i Allmänt

I lördags följde jag med Christoffer och Jax till skogen. De har skjutit fullt på vuxna i jaktlaget men har några kalvar kvar. Jax jobbade på bra men fick tyvärr bara upp en ensam ko så vi följde efter dem och såg kon gå över vägen och strax efter kom Jax som vi då kunde vissla in.
Det är så tyst och fridfullt i skogen. Axlarna skjunker automatiskt ner när den friska, höga luften fyller lungorna. Att det dessutom bjuds på spänning och bra motion genom att följa efter Christoffers långa och snabba ben är ju bara en bonus!
Här är en bild på min morfar som dog i hjärtinfarkt på älgpasset alldeles för ung. Jag önskar att han hade levt idag och fått sitta och berätta jakthistorier för Christoffer. De hade nog gillat varandra. Här har jag skrivit en inlägg om morfar.
 
 
 

Skriv en kommentar