Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

För det vidare.

2012-02-22 16:12:05 i Jobb








Kommentarer

Hur bra som helst! Jag förde det vidare. :)
Det vore verkligen jätteroligt att dra ihop någonting! Jag kommer troligtvis inte att vara i Vilhelmina under sommaren, men jag kommer nog att komma ner en sväng i början av sommaren och någon gång däremellan :-) Beroende på vad man bestämmer sig för att göra så kan man ju öva mycket på avstånd och sedan träffas och dra ihop någonting. Jag vet inte, men jag tycker definitivt att vi borde styra upp, Vilhelmina behöver det!!
Ey, lite lätt osammanhängande det jag skrev. Det jag vill ha sagt är att det vore jätteroligt att dra ihop någonting! Bara vi bestämmer vad vi vill göra och var så kommer resten att komma av sig själv, tänker jag :-)

Skriv en kommentar