Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Work.

2012-04-19 16:27:54 i Jobb

Idag hade jag en 74839274 km lång To do-list när jag kom till jobbet - utöver alla lektioner. Nu sitter jag här, två musiklektioner, två sånglektioner, ett föräldrasamtal, ett elevens val med musikaljobb och en lektion i språkhistoria senare och allt är förberett inför morgondagen i Saxnäs. Jag har bara två punkter kvar på listan, punkter som kan vänta till nästa vecka. Känslan. Nu ska jag ta tag i mina mail. Jag känner verkligen att jag jobbar mina 108 %.

När jag sprang i korridoren med min vagn - fullastad med svenskagrejer - kom jag på två idéer inför nästa termin. Det är så typiskt mig. När jag har som mest att göra dyker idéerna upp. Nu ska jag lyssna på min Spotifylista "Arbetslugnet" innan jag åker hem!

Skriv en kommentar