Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Judo!

2011-09-19 21:53:52 i Träning

Ikväll har jag testat något jag alltid varit lite nyfiken på, nämligen judo. En dag förra veckan stannade en elev till mig kvar i klassrummet och vi småpratade om allt möjligt och så kom vi in på träning. Hon berättade att hon tränade judo och jag - spontan som jag är: Åh! Det skulle jag vilja prova nån gång! Hon svarade direkt: Kom på träningen nästa måndag! Och jag lovade och höll löftet.

Judo är hårt. Och kul! Imorgon kommer jag dock lida dödens träningsvärk from hell. Gånger en miljard. Men det var det värt! Fick lite beröm av tränaren - det var väl visserligen nybörjarberöm, men ändå! Jag gav allt. Vad annars?

Kommentarer

När jag hade tränat Judo med Annas mamma ett tre-typ-gånger under fotbollskarriären så trodde jag allvarligt, att-jag-skulle-dö när jag klev upp morgonen efter. Och liksom inte bara det här att det är träningsvärk utan att man känner sig helt mörbultad.

Skriv en kommentar