Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pirrighetsbabblet.

2011-01-18 20:19:24 i Träning

1. Har så mycket pirr i kroppen att jag inte vet var jag ska vägen! Det är mycket att se fram emot i mitt liv just nu. Mina förhoppningar på våren 2011 är väldigt höga och jag vet att det kanske kommer att krävas en hel del för att infria dem, och just nu har jag så mycket pepp att det räcker långa vägar så jag känner lugnet som min vän Tobbe skulle ha sagt.

2. Har nyss druckit upp min första kopp av det cheesecake-te som Anna gav mig idag när vi lunchade. Anna, det är topp tre av teer jag druckit! Tack!

3. Imorgon kommer jag att vara mer död än levande av den träningsvärk som kommer drabba mig efter kvällens dynamic training-pass med Idamari. Nu ska jag duscha, plugga en pyttestund, läsa och pussas. Inte allt samtidigt och kanske inte i den ordningen, men ungefär.

Ps: Alltså. Måste bara säga detta: Alcest är så övermäktigt bra! Jag och Johannes lyssnar nu och jag får gåshud. Gillar ni postrock är Alcest ett måste (Ja, förlåt, Peter - men jag har faktiskt inte nördat postrock på länge!).

Ps 2: Det här kanske är det mest osammanhängande inlägget jag skrivit.

Ps 3: Här får ni Alcest. Ni som inte gillar musiken kan ju öva på er franska genom att lyssna på texten.


Kommentarer

Nästa gång röstar jag på en icke-speedad-45-minuters-snarare-typ-323-minuters-te-drickar-dejt. Deal? :)
Prerock Peter
Well written!

Där såg jag piken, trots allt.

Jag fick hem två skivor idag, snart

kan ni säga Peter Wester's "tomma plånbok" istället för "skivsamling".



Hoppas ni dricker lite te och mycket vin(äger)(höhö) i helgen...

because your worth it!



Skriv en kommentar