Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gammlialöpning.

2010-07-27 15:12:23 i Träning


Bild: slutet av maj 2010.

I sommar har jag inte varit på IKSU något alls. Och det har faktiskt varit rätt skönt. Jag har istället passat på att träna massa utomhus: springa, cykla, mördarpass i Bräntberget med Tobbe och så har jag kört styrka i skogen i de "utomhusgym" man kan hitta om man är uppfinningsrik. Jag har också tränat lite funktionell styrka hemma. Nu längtar jag dock efter IKSU. Rätt mycket! Sätter enligt planen min fot innanför deras dörrar den 30 aug. Innan dess ska jag hinna springa i Dalarna!

Idag sprang jag i Gammliaskogen efter jobbet och jag älskar det spåret. Nästan i klass med terrängen i Dalasjö. Fast väldigt, väldigt NÄSTAN.

Skriv en kommentar