Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotopakten med de rätta reglerna.

2010-07-13 21:44:09 i Träning

Caroline och Tobbe gjorde mig medveten om de "rätta" reglerna i fotopakten. Tydligen hade jag tagit mig friheten att modifiera reglerna en aning och välja en flera år gammal bild som dagens bild. Dock är jag informerad om vad som från och med nu gäller och sällar mig därmed efter det riktiga reglementet. Det kan dock komma att bli rätt tråkiga bilder då jag i veckan jobbar alla dagar utom en och de flesta jobbpassen är kvällar utom ett. Men ja. Här är i alla fall en bild (några bilder) från dagens träning: löpning i Gammliaskogen innan jobbet.





(Springer med ryggsäck för att jag inte vill lämna den vid cykeln).

Kommentarer

Ja du Carro, rätta reglerna säger du? Sa vi inte en bild om dagen, sen får du göra ett nytt inlägg om du ska lägga upp fler? Ja ja kära barn....Eller har jag fel Caroline?
Ja, Tobbe du har så rätt! Sluta fuska Carolinaaaaa! ;)
Det är en vecka, sedan bara att fortsätta.. FÖR EVIGT!

Skriv en kommentar