Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vilovecka.

2009-07-13 20:29:31 i Träning

Nu har jag bestämt mig för att ha en hel vilovecka. Minns inte när jag senast hade det. Bläddrade i kalendern och kom fram till att det måste ha varit i februari under praktiken. Det känns lite kluvet då man får så mycket tid över. Vad ska man göra? Kroppen behöver vila både psykiskt och fysiskt och efter vilan kommer man förmodligen tillbaka med ännu mer energi! Jag har velat fram och tillbaka nu hela kvällen och Patrik sa bara: Bestäm dig bara. Jag är lite dålig på det. Bättre på att grubbla och väga för- och nackdelar. Men vila bör man som sagt, så nu: böckerna, här kommer jag!


Jag måste bli bättre på att helt koppla av. Jag övar med den här bilden.

Kommentarer

Ida
Bra att du unnar dig en vilovecka. Det behövs verkligen då och då, speciellt eftersom du tränar så mycket annars. Vila med gott samvete! Det är bra för kropp och själ.

Skriv en kommentar