Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kroppen.

2009-08-14 17:20:50 i Träning

Den är allt bra den. Att orka springa till IKSU, träna ben i en timme och sen gå hem med Sabina klarar den av. Utan att protestera. Tack för det. Egentligen bör man väl inte köra konditionsträning och styrketräning samtidigt utan istället splitta upp passet på två om man ska köra allt samma dag för bästa återhämtning, men det gick ändå bra idag. På vägen hem stannade vi till och plockade en handfull blåbär var och jag som var hög på endorfiner fick en skrattattack i blåbärsriset då Sabina, som pratar ungefär lika högt som mig i olämpliga situationer, häver ur sig en mycket komisk replik. Det är en bra dag idag. Den är inte slut än. Den är bara början på en underbar helg.

Imorgon kommer nämligen mamma, pappa, Ludvig, Kristoffer och Thimmie upp från stugan där de varit i tre veckor (Kristoffer i en) och denna helg ska tillbringas allihopa tillsammans i Västervik med Patriks familj. Hurra. Alla mina bästa människor på samma plats!

Skriv en kommentar