Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bulgursallad.

2009-04-13 17:20:45 i Recept



BULGURSALLAD

Detta behövs:

Bulgur
Russin
Tomat
Pepparrot
Citron
Mandel
Pumpafrön
Äpple
Olivolja
Svartpeppar

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisning. Riv pepparrot och citronskal efter smak. Tänk på att pepparrot har en ganska stark smak. Hacka mandel och pumpakfrön och häll dem i skålen. Skölj och hacka tomat och grönt äpple i bitar. Blanda allt tillsammans med den färdigkokta bulguren. Ringla lite olivolja över salladen samt peppra med svartpeppar. Klart!

Kommentarer

Haha, vet du vad - jag har sökt nu! Pang bara så hade jag skickat in en text. Vågade inte kolla den så noga så det får helt enkelt duga. Tar jag mig in får vi kanske kumpera ihop du och jag till hösten då! ;] Hur gick det på påsk, fick du rycka in och jobba? Vi hade det kanon faktiskt, spenderade rätt mycket tid i Kittelfjäll och Gielas i solen på ett renskinn. Påsk när den är som allra bäst. Låter kanon att ni åker ner till stugan iallafall, vart i Dalarna ligger den? Kram

Skriv en kommentar