Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Oh yes.

2008-08-27 20:27:04 i Träning

Nu sitter jag här insvept i min morgonrock, fikar och torkar håret. Det känns som om jag skulle kunna äta upp hela kylskåpet inklusive innehåll. Min kropp skriker efter näring efter tre timmars fysisk ansträngning. Cykel till Iksu, dans 1 h, bodybalance 1 h och cykel hem. Det var riktigt skönt. Jag längtar till nästa vecka då Jessica låser upp kortet igen! Vi ska ta tillbaka våra onsdags- och fredagstraditioner: Käka lite mindre än en halv frukost, morgonspinning 07.15, duscha, gå till skolan, käka en STOR frukost och läsa tidningen! Åh, vad jag saknar det! Kroppen känns så skön efter morgonträning.

Kommentarer

Du..jag kan inte frakta upp 4 Bananlådor och lite mer på cykel:P de blir lite svrtå! Kom ner hit när du har möjlighet och kika vetja;) Puss!

Skriv en kommentar