Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Oh, sweet friday!

2008-08-29 14:26:20 i Träning

När jag var på Iksu idag blev jag irriterad. Varför sitter folk och LÄSER tidningen och pratar i mobiltelefon när de egentligen är där för att träna? Okej. Jag brukar ibland läsa tidningen om jag är där före ett pass. Men varför sitta vid t.ex. axelpressen och läsa och uppta tid och plats för andra? Läsa och prata i telefon kan man göra hemma.

Nu har jag precis käkat lunch. Ovanligt sent för att vara mig, men jag åt frukost vid 10, och jag gillar inte när det går för kort eller lång tid mellan mattiderna. Mitt blodsocker (och i synnerhet mitt humör!) är skapat för regelbundna måltider.
Nu ska jag - jag citerar en vän - "dra igång en dålig film och ställa mig och stryka kläder!"

Ikväll kommer Marcus och Alexandra hit på middag, vin och skräckfilm. Haha, hösten är bäst!


Skriv en kommentar