Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Multifunktionella människor.

2008-08-13 16:07:14 i Träning

Ni vet. Man kan se dem lite överallt. De märker ofta ut sig på ett sådär mystiskt ospecifierat sätt. Idag mötte jag en multifunktionell herre kring 50 år. Han skulle kunna sitta vid ett domartorn vid dressyrtävlingarna FE1-kvalen. Han skulle kunna plocka Karljohansvamp i en skog i Härjedalen. Han skulle kunna radioprata om internationell ekonomi i p1 och han skulle även kunna vara träslöjdslärare på en mellanstadieskola. Jag träffade honom när han var spinninginstruktör på IKSU den 13 aug 2008. Det var det bästa spinningpass jag någonsin varit på. Denna herre hade en musiksmak utöver det vanliga. Han lirade hjältar som Springsteen, Dylan, Neil Young, Jonny Lang och avslutade perfekt lagomt till stretch med allas vår Thåström. Det komiska med hela den här storyn var,  förutom att den är helt verklig, att han tog på sig EXTREMT små läsglasögon som han i bråkdelen av en sekund placerade på näsan vid varje låtskifte under passet (förmodligen för att kunna spana in låtlistan med tydligare struktur). Glasögonen passerade alltså mitt synfält cirka 15 gånger i takt med att svetten rann. När passet led mot sitt slut delade han i gruppen i två lag och så blev han plötsligt värre än Mördarbarbro och Hitler tillsammans. Snacka om att ha många personligheter. Men jag är snäll, jag kallar dessa fascinerande människorna för multifunktionella istället för att kalla de galningar.

När passet var slut gick jag fram till honom och tackade.

Nu ska jag förbereda mig för middag hos älskade Jessica!

Kommentarer

maire
Glömde bort att svara tidigare. De heter Maria och Ingemar. Hon är som en andra mamma och jag har känt henne i hela mitt liv, hennes barn har jag umgåtts jätte mycket med, vi är som syskon, typ.. Så, de gifte sig :)
är nog inte röd, det ser bara ut som det i det ljuset tror jag.
Oj, och jag som tyckte att han hade det sämsta pass jag någonsin varit på. Haha, vad olika man kan tycka!

Skriv en kommentar