Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

!!!

2007-12-05 15:59:26 i Träning

Efter en månads uppehåll från allt som heter styrketräning måste jag säga att jag är rätt nöjd med dagens pass. Jag ÖKADADE på biceps och triceps. Benen fick sitt igår på spinningpasset så jag tog det rätt lugnt och lade ifrån halva vikten. Rygg och bröst, axlar och mage var som förut. Dock jobbigare då musklerna fått vila alldeles för länge. Men åter till sensationen över att jag ökade belastningen på biceps och triceps, jag som brukar vara klen i armarna! Snacka om att vila sig i form.

Gårdagskvällen tillbringade jag i min käre pojkväns sällskap. Vi roade oss med att dra på Iksu på köra ett spinningpass och döm om min förvåning när Patrik efter passets slut utbrister: Det här var fan det jobbigaste jag gjort!
HAN SOM TRÄNAT till tv-pucken, elittränat fotboll i 837492 år, har den grymmaste effektiveteten på armhävningar jag någonsin sett och bänkar alldeles för många kilon för att jag ska orka räkna.
Det kändes skönt att för EN GÅNGS SKULL (förutom ridsport, yoga och möjligtvis golf) knäcka honom i någonting fysiskt! Kanske bör tillägga att han enbart kört styrka de senaste 6 veckorna och att jag ju har ett antal spinningpass i ryggsäcken. Hm. Det kommer dröja max 2 veckor sen knäcker han mig nog..

Btw: Någon som har ett tips på vilket land man ska besöka till sommaren? Måste ha något att se framemot under helgens jobb. Ska tjäna ihop lite resepengar hade jag tänkt. Jag är sugen på Brasilien. Eller Malta.


Kommentarer

brasilien skulle jag till, det är visserligen dyrt, men dit skulle jag helst!
Ja, det är helt sjukt : ) Att man blir som så provocerad.
Det är lungt om du är anonym, sitter du hemma så känner jag igen din IP-adress : )
pöss

Skriv en kommentar