Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sommarfest (och lite sedvanlig uppdatering om allt annat)

2018-06-19 11:24:00 i Allmänt

Godmorgon! Eller morgon och morgon. Klockan har passerat 11.00 och jag äter frukost, hehe. På tisdagar och torsdagar då Vidar är på förskola brukar jag och Amelia passa på att ta en sovmorgon och dagens extravila kanske blev väl lång... fast det verkar inte Lillan tycka för hon snusar fortfarande där uppe i sängen. Jag har gjort en god frukost med smoothie på hallon och mango och gårdagens kalljästa frallor med ost. Det var faktiskt första gången jag bakade med kalljäst bröd och det funkade helt okej trots att jag var tvungen att ställa degbunken i vattenbad för att få lite extra skjuts i jäsningen mot slutet. 
Idag ska vi på en sommarfest på Vidars förskola anordnar. Vi ska klä midsommarstång, dansa runt den och sedan fika tillsammans. Dagens väder kanske inte är på vår sida men jag hoppas på uppehåll under festen annars har vi ju världens bästa storsal att vara i. Inte alla förskolor som benådats med en sådan! Världens bästa lekplats när termometern visar på för många minusgrader ute eller som idag: hällregn. 
Sen sist då? Såg att nationaldagen var dagen jag bloggade sist. Vi har varit i Raja på en mysig helg där vi på hemvägen stannade i Ormsjön på den fina badstranden till Vidars stora lycka! En av de bästa sakerna med att vara förälder är att se glädjen i barnens ögon! Och nu har även Amelia börjat "upptäcka" och "följa" Vidar mer i vad han gör, så himla kul att se! Vidar är fortsatt snäll med henne och har börjat säga att han ska vakta Lillan när jag ställer ner babyskyddet eller om hon ligger i sitt babygym. Hehe. I helgen hade vi en fixarhelg på gården. Vi har nu rivit den lilla vedboden och jag har gjort en insats mot gräset som växer vid mina häckar - antar dock att det är en återkommande insats... Lagården fick sig också en omgång och en släpvagn med rat fylldes. Så skönt!
Följ mig gärna på Instagram där jag gör mer frekventa uppdateringar (ofta dagligen!). Ha nu en fin och regnig tisdag så hörs vi snart igen!
Bild från när mamma tog barnen i vagnen så jag kunde springa i helgen. Ser ni den gröna tjärnen i bakgrunden? Så fin! Christoffer var i Motala/Örebro på kompishelg och då är det tacksamt att ha mamma och pappa nära som kan hjälpa till. Tycker faktiskt att träning är bra prioriteringar då jag mår så bra av det! Jag springer ju verkligen inte i nått monstertempo så här tre månader efter förlossningen men är ändå tacksam över vad kroppen klarar av. 
 

Skriv en kommentar