Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En onsdag i min smak

2018-01-03 21:00:00 i Allmänt

Idag vaknade vi upp till kalla grader och ett starkt månsken som lyste upp sovrummet. Vidar är frisk igen, om än snuvig och hostig - så skönt! Vi sov till 08.30 idag. Vidar tog sovmorgon efter gårdagskvällens marschallvandring i byn. På förmiddagen var Adrian förbi och fikade och sedan for Christoffer till kompisen Hans i byn för att röka kött. Brukar skoja med Christoffer och säga att han har så många gubbar som vänner men det är sant! Det är liksom han och 60-70åriga män som umgås och snackar jakt, skog och hundar, haha!
Jag och Vidar tog en sparktur och tog sedan bort snön från bilarna och från släpvagnen. Idag var det verkligen en strålande fin vinterdag. Man kan inte annat än älska dessa kalla, vackra och snörika vinterdagarna! Att döma av bilden ovan verkar Vidar också gilla vintern! På eftermiddagen åkte vi och hälsade på Daniel och Julia. Julia är en av Vidars förskollärare och han trivdes som fisken i vattnet bland hundar och katter, vår lille djurälskare. Han var heller inte rädd för björnskinnet som låg på golvet utan både klappade och gosade ihop sig där på skinnet, hehe. Ikväll har Ludvig och Hanna hälsat på och vi fikade mitt nybakade morotsbröd och nyrökt älghjärta. En onsdag helt i min smak!
 

Skriv en kommentar