Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gårdsfix, byggnadsprojekt och bebislukten!

2018-08-26 20:21:00 i Allmänt

Vilken helg! Det känns som att vi hunnit mer än vad vi gjort på flera veckor (kanske beroende på att vi varit borta en hel del nu när jag tänker efter). Tvättkorgen är tom, massa grönsaker är skördade, en torkställning är byggd och uppsatt av Christoffer (bilder kommer!), bär och svamp är plockade, springrunda är gjord, minikräftskiva med mamma och pappa på fredagkväll där alla var trötta så vi kvällade tidigt, musselsoppa med Christoffer på lördag följt av myskväll med bara honom (så himla fint), granolafix, påhälsning hos Daniel och Julia som fått en så himla gullig liten Henning och så grovstäd av farstukvisten där jag fick skurhjälp av min bäste dräng, Vidar! Kändes så bra med en produktiv och effektiv helg efter många lata (och sköna!) semesterdagar. Det känns som att jag har väldigt mycket energi i kroppen efter denna sommar!
Imorgon börjar Christoffer jobba igen. Jag ska vara själv med barnen igen efter sju veckor vilket känns lite nervöst men vi har ju klarat massa veckor innan sommaren också så det ska ju gå bra. Vi har lite småprojekt framför oss och sen har jag ju ett gäng i min bekantskapskrets som är föräldralediga just nu så kaffe- och surrsällskap lär jag inte lida brist på!
Hoppas ni alla får en fin vecka!
Helgens skörd: Karljohansvamp, rabarber, spenat, persilja och rabarber- och jordgubbssylt. 

Skriv en kommentar