Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Septemberlördag

2017-09-17 20:04:00 i Allmänt

Jag och Vidar har haft en så himla skön helg. Förutom Babblarna-musikalen och middagsbesök på kvällen har vi bara varit här hemma och pysslat med diverse grejer. Som att styra ihop alla stolar i en enda röra till exempel.
Vi har ätit två långfrukostar. Självklart med tända ljus!
Vi har även höstfixat ute på farstukvisten.
Dessa sura, C-vitaminrika bär är så fina! Jag brukar äta något om dagen.
Vidar har kommit i en period då han gärna vill ha med sig gosedjur lite överallt. Här är en av favoriterna: en apa som han fått av farmor.
Och det bästa med hela dagen var att pappa äntligen kom hem igen! Vi hade varit och hälsat på grannarna Gunder och Marianne och när Vidar såg att hundarna stod i hundgården när vi kom tillbaka sken han upp med hela ansiktet och sprang rakt dit i full fart! När han sedan såg Christoffer blev han helt överlycklig. Åh, vad han gör oss glada, denne lille pojke! Här bygger de koja mellan soffan och bordet - en specialitet.
Jag lagade sötpotatis- och pumpasoppa med hyvlad parmesan och rostade pumpakärnor - en rätt god soppa om jag får säga det själv! Tur att det blev fem matlådor, hehe.
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar