Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Förgängligheten

2017-09-16 07:42:00 i Allmänt

Det är svårt att veta hur man ska skriva igen efter att en nära person inte längre finns med oss. Förra torsdagen gick min svärfar, Christoffers pappa och Vidars farfar bort, alldeles för ung. Jag har skrivit en text om honom men väntar med att publicera den på ett tag för allt är så nytt ännu.
Det känns så märkligt att skriva om triviala ting när livets förgänglighet gör sig påmind men på något märkligt vis fortsätter ju livet ändå. Om än förändrat.
I dag ska jag, Vidar och morbror Ludvig på Babblarna-musikalen och när vi lagade mat i går dansade vi till musiken så jag tror och hoppas att det ska bli en hit! Kanske blir han så tagen av all uppståndelse att han sitter paralyserad i mitt knä, haha. Vi får se helt enkelt! Till middag ska jag bjuda Hanna och Ludvig på Pasta Carbonara och kanske en rödvinbärspaj om jag får feeling och bakar. I morgon kommer äntligen Christoffer hem igen efter en veckas jakt. Det ska bli ofattbart skönt att ha honom hemma igen och få rå om honom. Jag och Vidar har planerat för myskväll i morgon.
Det här var i går. På torsdagar slutar jag tidigt och hämtar Vidar kl. 14.00. I går gick vi på utflykt och plockade lingon och åt mellanmål. Och så låtsades vi att farfar var med oss där i skogen.

Skriv en kommentar