Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Att överraska ett kontrollfreak

2017-09-03 10:09:00 i Allmänt

Vi är ett gäng kompisar till Idamari som styrt upp en babyshower till henne. Vi höll till i Linneas otroligt fina hus ute i Tjälamark strax utanför Umeå. Fick så sjukt mycket inredningsinspiration! Linnea och Anna hade lurat ut Idamari dit i tron på att de skulle äta lunch tillsammans nu när Anna var i stan (hon gör praktik på Länsstyrelsen). När hon kom dit kramades hon med Linnea och Anna och sedan smög vi andra fram, hehe. Så fint att se Idamari så glad och överraskad! Hon är, på ett positivt sätt, det största kontrollfreak jag känner. Hon har koll på ALLT och är den person jag skulle anlita som projektledare över mitt eget liv om jag hade varit behov av en sådan tjänst. Att då överraska en sådan typ av människa är extra kul! Vi drack alkoholfria Mimosas, åt paj, röror, grönsaker, frukt, nutellabrownie med hallon och grädde och snicksnackade i si så där fem timmar :)
Jag åkte till Umeå på fredagen och sov över hos min gamla pluggkompis Jessica med familj. Ida, vår andra pluggkompis kom också dit så trion var komplett. Så himla fint med massa kompishäng denna helg och än är det inte över! Efter frukosten (ja, jag sov väldigt länge i dag men har också hunnit träna och duscha innan frukosten, hehe) ska jag åka till Latikberg på pannkakslunch hos Sandra med familj och sedan vidare till Vilhelmina för att gratta Hanna som fyller år i dag. I eftermiddag kommer Vidar och Christoffer hem som varit i Raja i ett dygn. Det här blir en ypperlig söndag, det känner jag!

Skriv en kommentar