Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Én vit lördagmorgon

2017-10-21 08:51:14 i Allmänt

Eftersom Christoffer jagat hela veckan har Vidar också varit ledig. Farmor, mormor och morfar har ställt upp som barnvakter och vi är så tacksamma över att de finns och att de älskar att vara med Vidar! Den här lilla tavlan hänger utanför pappas kontor och nog tror jag det var en stolt morfar som tog fredagen ledig med barnbarnet!
Igår efter jobbet skyndade jag mig att handla och sedan fort hem för att hinna njuta av det underbara vädret. Jag och Major hann en runda innan solen gick ner medan Christoffer och Vidar förberedde maten. Ludvig kom och åt hos oss och sedan hängde vi mest i soffan resten av kvällen.
Dagens planer är att tvätta en massa (kul lördagssyssla va? Men det är faktiskt lite kul för vi har en sprillans ny tvättmaskin! ÄNTLIGEN! Vi har haft farmor och farfars gamla maskin och tänkt att så länge den fungerar är det ju onödigt att köpa en ny. Vilken skillnad det är att tvätta med en ny maskin mot en som är cirka 35-40 år (!) gammal av färgen att döma... Vid 09.30 ska vi åka och sopsortera (HAHA, glammigt liv) och sen åka till Folkets Hus där Rotary har frukost med melodikrysset för att samla in pengar till Polio-forskning och vaccinering. Bra initiativ! Mamma och pappa är ju med i Rotary så vi måste väl dit och supporta, hehe. Sedan ska jag och Vidar hem och känner jag honom rätt så somnar han i bilen och då kan jag lägga honom i vagnen när vi kommer hem. Jag skulle också vilja hinna plocka ihop mer grejer inför loppisen som jag ska vara med på nästa lördag men det hinns nog med! Christoffer och Jax är och jagar idag. Det var så mysigt när jag och Vidar klev upp och såg att marken var alldeles vit! Det är fem minusgrader så snön får nog ligga kvar ett tag.
 
 

Skriv en kommentar