Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Världsfin kristihimmelfärdshelg

2017-05-29 20:58:00 i Allmänt

I fredags åkte vi till brädgår´n och köpte virke och det mättes och planerades.
Jag och Vidar grävde i komposten - prima jord skulle vi ha!
Det är så fint att se att Vidar gillar djur.
Pappa får snickarhjälp!
På kvällen gick vi till Christoffers morbror Lars-Åke och Millan och drack en öl/ett glas vin och sedan spatserade vi hem igen.
På lördag kom mamma och pappa/mormor och morfar hem igen efter en vecka i stugan i Dalarna. Vi firade med rabarberpaj!
Mormormys! Mamma hade "solat" lite... snarare stekt sig själv i solen. FY!
Titta på bygget! Vi (eller Christoffer) har byggt ett soldäck! Hurra! Planen är att göra ett soldäck så småningom i anslutning till solväggen på huset men innan vi har det på plats har vi nu ett lagom stort soldäck på gården mot solsidan på lagården. Här är det sol från cirka 10.00 till solen går ner.
Mellan däcket och växthuset ska vi också göra en grej men det får bli en överraskning! :)
I går firade vi morsdag och så åkte vi till Månsberg över dagen för att fira svärmor. Där var vi ute hela dagen och tittade på blommor, träd och buskar - typ den bästa aktiviteten i slutet av maj! Att jag skulle gå och bli en sådan trädgårdsnörd. Farmor och mormor skulle ha varit stolta över mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Åh vilken fin dag ni verkar ha haft. Vad stor Vidar har blivit sedan sist jag kikade in här. Fint med soldäcket, så bra gjort att få ihop ett sådant!

Skriv en kommentar