Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veckans lista, v. 13

2017-03-27 22:00:00 i Allmänt

Jag tänkte att det blir så enformigt att skriva om veckans planer varje vecka för det handlar ju ändå om samma sak hela tiden, det vill säga jobba, äta, sova, träna, umgås med vänner och familj och så blandade aktiviteter utöver det. Därför "lanserar" jag nu veckans lista! Vecka 13...
tänker jag på: massor av grejer! Nationella prov för mina elever i svenska, hur jag ska möta allas behov, soullåtar till en elev, hur jag ska lägga upp min och Imras träning mot sikte att tävla i vår, hur jag ska planera min 30-årsfest.
känner jag: tacksamhet över min lilla familj och vår plats på jorden. Under den senaste tiden har par jag känner gått ifrån varandra och då kramar jag Christoffer extra hårt och bakar kärleksmums till honom en vanlig måndag, haha.
vill jag: att stormen som pågår just nu genast ska upphöra till förmån för lugnare väder.
bör jag: ändra upplägg i min löpträning för just nu känns det mest BLAJ att springa. De senaste gångerna har det gått så tungt.
längtar jag efter: PÅSKEN!
hoppas jag: att Vidars mardrömshosta ska ge med sig. Det som var tandsprickarfeber har övergått i en hosta som inte alls är snäll med vår lille pojke. Han får så ont när han hostar och blir ledsen och det skär verkligen i hjärtat att se honom ha ont.
Jag och Vidar i lingonskogen! Bärselen är världens bästa grej. Vidar somnade vid 19 i kväll men vaknade bara en kort stund därefter av hosta. Han var helt otröstlig och jag tog honom därför i selen där han halvsov medan jag bakade en kaka och fixade med massa grejer. Rekommenderar verkligen bärsele (eller sjal) till alla med småbarn! Vår sele Ergobaby 360 tål en barnvikt på max 15 kg.
 
 

Skriv en kommentar