Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ord om helgen och en efterlysning!

2017-03-26 18:02:00 i Allmänt

Imra på dagens lydnadsträning. Till hennes försvar kan jag säga att det är ganska svårt att ta bra bilder på henne från den vinkeln, haha!
I fredags lagade vi hemgjorda hamburgare och så kom svärmor och Thomas som skulle barnvakta Vidar i går. I går åkte vi till Åsele på hundutställning och vi åkte bara dit för att träffa kompisar, hundfolk och kika på hundar och Jax och Major fick stanna hemma. Utställningen är i en ishall och jag var så frusen när jag kom hem (trots trippla lager ull) att jag lade mig i badet medan Christoffer fixade middag.
I dag har vi bara tagit det piano. Vi bakade en sockerkaka, Lena kom förbi och så har jag tränat Imra. Trodde hon skulle vara jobbig på grund av henne skendräktighet och åkte dit lite på vinst och förlust. Kan verkligen till min stora lycka konstatera att jag åkte hem med vinst i bagaget, i dubbel bemärkelse. Hon gick SÅ fint! Vi provade en hel del nya delar ur moment ur den nya klass 2, den näst högsta klassen i tävlingslydnad där vi nu befinner oss och ska tävla om träningen går som planerat. Eller... ska jag vara ärlig har jag väl inte planerat så mycket direkt utan jag måste lusläsa tävlingsreglerna och sätta mig ner och metodiskt gå igenom moment för moment. Det är ganska stor skillnad på den klass jag nu ska träna och tävla och den klass vi i december fick ett lydnadspris i. En plan börjar dock ta form och jag ser fram emot våren!
Kom hem till detta. Vidar är febrig på grund av att fler tänder är på gång. Nu hörde jag dock att han även har hosta så jag hoppas inte det blir något allvarligt. I kväll ska vi bara vara hemma och mysa. Så skönt och välbehövligt!
JO just ja! Ni kanske kommer ihåg att jag skrivit om att vi har två "fylla i böcker" till Vidar som vi skriver i? Båda är nu spårlöst borta! Jag är säker på att jag lagt dem på något "säkert" ställe men jag hittar dem ingenstans och det känns som att jag letat överallt. Alla tips emottages tacksamt. Det kan till exempel vara om och när du såg böckerna, var jag hade dem då och om du har något tips på var jag kan leta. Kontaktar snart en sierska! Haha!
 

Kommentarer

Johanna L
Har du tittat i ditt arkivskåp? Det har du säkert gjort!
Under madrassen i sängen? Fast det är ju ett underligt ställe egentligen.
I träskåpet i köket?
Under soffan?
Bakom cirka vad som helst? Hoppas den dyker upp!
Kram!

Svar: Ja! Överallt känns det som att jag grävt runt och tittat! Men inga böcker! :( Nu står hoppet till att de ligger kvar i stugan... Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar