Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen del 2091480

2017-03-22 16:58:34 i Allmänt

Vissa dagar saknar jag föräldraledigheten så otroligt mycket! Vi hade det så himla fint ihop de där dagarna, hela 2016.
Det här var den 16 januari och jag var och tittade på lokalen där jag har mitt företag nu. Jag kände på en gång att "JAG MÅSTE HA DENNA LOKAL". Ni vet känslan när man vill ha något så otroligt gärna men att man själv inte kan påverka utfallet? Jag var nervös hela den veckan och på fredagen fick jag det glädjande beskedet att lokalen blev min tills vidare. Titta på utsikten över Volgsjön!
Några dagar senare flyttade jag in. Eller ja, inte jag men jag förberedde för min företagsverksamhet genom att ta dit massa saker. Jag skrattade åt mig själv när jag insåg att jag inte hade någonting där förutom en trasmatta, två stolar och ljus. Alltid ljus! Typiskt mig.
Fick denna bild som Kristian tagit skickad till mig. Han kom hem till oss och hälsade på och då kom han på dessa sjusovare på soffan.
Denna bild = perfektion. Jag saknar Vidar så mycket att det gör ont i kroppen! Men i morgon kommer de hem! ÄNTLIGEN!
En solig dag i vilda, vackra Vilhelmina. Bagarstugan och kyrkan i all sin prakt! Har min lokal bara ett stenkast därifrån.
Det här är en printscreenad bild från en film Christoffer skickade till mig när de var i Raja förra gången. Vidar älskar verkligen att bada och har kommit på att han kan dricka badvattnet...
'
Var ju tidningskändis en dag i februari!
Major. Vår älskade hund som helst vill vara klistrad på en hela tiden...
Cooling nummer 1 och 2. Bill och Bull. Ler och långhalm. Mina favoriter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Penélope
Men gud vad Vidar har blivit stor! Han växer ju så att det knakar :)
Svar: Ja, det går så himla himla fort! :)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2017-03-23 - 19:40:14
Nämen så fin utsikt! Känner igen den skarpt från
"Mitt" kontor de gånger/dagar jag är i Vilhelmina och sitter i VilhelminaModelForest lokalen 😊 Förstår du trivs där! Hoppas det blir en lyckad utställning i helgen, ska hålla tummarna! Trevlig helg!
Svar: Ja, precis! Model Forest är mina grannar! Du får komma in och säga hej när du är förbi där nån dag! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar