Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pappigheten

2017-06-19 09:47:00 i Allmänt

Lille Vidar hade feber i går och låg och sov när jag kom hem från Umeå. Mormor barnvaktade en stund eftersom Christoffer var och kikade på valparna och jag och Vidar hade en mysig stund när han vaknade efter vilan. Dock var den stunden över och förbi så fort Christoffer kom hem igen. Just nu är det BARA pappa som gäller. Christoffer skulle laga älggryta till middag men Vidar vägrade att vara någon annanstans än fastklistrad på Christoffers kropp så de fick lägga sig på kökssoffan och gosa och instruera mig i matlagningen (älggryta är Christoffers rätt).
Det går jättebra för mig (och alla andra) att vara med Vidar om man är själv med honom men om han blir ledsen/trött/febrig och Chrístoffer är i närheten, ja då är det bara pappa som gäller. Är så glad över att de har en så fin relation - att bli förälder är verkligen så mycket större än vad jag kunnat föreställa mig! Tycker även att min och Christoffers relation blivit ännu starkare och bättre sedan vi blev föräldrar - liksom djupare. Vi jobbar ihop som ett team!
Dagens planer är mest vara inne och mysa med feberpojken. Vi ska baka bullar och så ska jag ut och springa en sväng. Ska också repa inför ett dop jag ska sjunga på till helgen. Ha en fin måndag!

Skriv en kommentar