Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hänt sen sist

2017-06-13 15:50:00 i Allmänt

Oj! Råkade "glömma bort" att jag har en blogg. Det är så mycket som hänt sedan sist. I fredags firade vi studenterna på skolan och jag sjöng och spelade i kyrkan tillsammans med två elever. På fredagseftermiddagen fick vi besök av Christoffers gamla pluggkompis Per och hans sambo Klara och deras söner Tore och Helmer. Vi myste mest runt hela helgen och visade dem Vilhelmina, gården, Dalasjö och åt god mat. På lördagkväll när vi fixade middag och efterrätt kom jag och Klara på att vi skulle återvinna limefrukterna vi använt till Key lime pie och göra en olja på kokosolja och lime. Värt ändå! Den luktar så himla gott och jag har den på kroppen och i håret! 
 
I kväll ska jag på näst sista träffen av valpkursen jag håller i och kvällens tema är nosaktiviteter. Jag ser fram emot en lång sommarledighet och ska då ta tiden att träna Imra som verkligen fått stå tillbaka denna vår. Om jag tränat henne fem gånger sedan i vintras är det bra liksom. Det känns så trist! Livet har liksom rullat på lite för fort och jag hinner omöjligt med allt jag vill göra. Ser så mycket fram emot denna sommar så jag ska få tid till reflektion vilket jag känner ett stort behov av just nu. Vill hinna landa lite i allt. 
Hundar ger mig sådan otrolig energi och ett liv utan dem vore otänkbart! Här är jag och en av Jax valpar från hans senaste kull som han fått tillsammans med Klövkampens Tilly, en fin tik som ägs av Anna-Sara Persson och Nils Karlsson. 

Skriv en kommentar