Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vidars ettårsdag

2017-02-01 22:05:00 i Allmänt

På födelsedagsmorgonen fick Vidar en present av faster Linda som var hos oss sen torsdagen för att hjälpa till att förbereda inför kalaset! Hon tar gudmorsrollen på största allvar! :)
Jag hade köpt ett Goki födelsedagståg i trä, så himla fint! Det kommer att tas fram på alla kommande födelsedagar.
Så detaljerat och fint!
Födelsedagsblommor.
Jag och Linda var uppe till 00.00 på torsdagkväll för att fixa vimplarna och bokstäverna klippte vi ut på fredagkväll. Är det ettårskalas så är det!
Fika! Mormors chokladbiskvier och rulltårta och så Christoffers chokladbollar.
Tårta!
Mina två favoritpersoner. Ibland får jag verkligen nypa mig i armen för Vidar och Christoffer skänker mig sådan glädje varje dag.
Så god smörgåstårta från Bergmans fisk! Kan varmt rekommendera den!
Mys med morbror Kristoffer.
Farmor hade fixat en egen tårta till Vidar som han smakade på...
och kladdade med, haha! Tur att svärmor hade den goda smaken att ta av Vidar födelsedagsskjortan :)
Vidar fick sådana fina presenter så som en traktor att köra med ute på gården, träpussel, påfyllning i aktieportföljen, lager två-ställ från Isbjörn of Sweden, ullvantar från Tornedalens Textil och handskar med ullfodring från Nöstebarn (och nu är han aldrig kall om händerna!), en rolig apa som skrattar, ullsockar, bollhav samt en liten buss som skjutsar djur som låter som ska paras ihop med färger. TUSEN TACK hälsar Vidar och två tacksamma föräldrar som verkligen gläds åt att vara omringade av så mycket bra människor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Grattis i efterskott på 1års dagen!
Tänk så fort tiden går!? Tyckte det var nyss ni fick ert lilla mirakel! Och vilket kalas ni styrt upp, wow!
Det ser verkligen ut som om Vidar hade en toppendag!
Kram.
Svar: Ja, det tycker vi med! :) Tiden går sååå sjukt fort! Det gäller verkligen att stanna upp och njuta (vilket jag definitivt kan bli bättre på) :)Kram!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2017-02-02 - 17:58:04
Underbart firande av ert charmtroll! ❤️🎂🌷 och vad mer än ett eget bollhav och påfyllning i aktieportföljen kan man begära?! Jag är grön av avund på bollhavet! 😊
Svar: Precis! Det var fina presenter :)
Carolina Lidström
SÅ mysig dag, grattis Vidar :-) Kram

Skriv en kommentar