Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En lördag genom kameralinsen

2017-02-26 19:27:00 i Allmänt

I går hade jag med mig kameran hela dagen, nästan i alla fall! Låt oss kika på vad som försiggick. Vidar var som vanligt i högform från morgonen och kontrollerade spisen (med barnlåset på såklart!) iklädd ny tröja från Åsa och Roger! Jultightsen från faster Linda passade perfekt till den nya tröjan.
Frukostdags! Gröt, blåbär, surdegsbröd, apelsinjuice och hemägg såklart!
Så här fint var det när vi tittade ut så vi skyndade oss med innebestyr som att starta tvättmaskin, äta frukost, plocka undan och klä på oss.
Jo men här kan man ju bo tänker jag! Vilken tur att vi då bor i det där röda huset på bilden. Vi gick en promenad med hundarna och en sovande Vidar i vagnen och sen gick vi ner till sjön, till bastun där på bilden.
Lillebror Ludvig var i extas över vädret.
Fin dag med familjen.
Eftersom jag, Christoffer och Vidar snyltade på de andras lunch/fika kände vi för att bjuda igen och bjöd in på eftermiddagsfika och hembakade semlor.
Sedan började vi planera upp inför sommarens odlingar. Jag hade en spalt där jag skrev "att utveckla". Mamma retade mig och sa att jag var yrkesskadad, hehe.
Till middag lagade vi musslor, mmmmmmm vad gott! Vi hade inget vitt vin hemma så jag lagade musslorna i en tomatsås med massa persilja och vitlök och till det åt vi pasta. Ser fram emot morgondagens lunchlåda!
På kvällen hade Jax dambesök av Klövkampens Tilly och vi hoppas på en lyckad parning. Som tur är bor Tillys ägare Anna-Sara och Nils också i Vilhelmina kommun så vi har möjlighet att följa denna kull på närmre håll än vi kunnat med de tidigare kullarna. Det farliga är väl att man blir så valpsjuk...
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar