Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vidars rum

2017-12-11 20:41:57 i Allmänt

Välkommen in i Vidars rum! Ber redan nu om ursäkt för de gryniga bilderna - decemberljuset lämnar ju en del att önska, hehe. Vi har alltså gjort om gästrummet nere till ett lekrum till Vidar. Biblioteket uppe har blivit det nya gästrummet och det blev så bra! Jag hade ägnat några timmar till ett gammalt skåp jag hittat i lagårn men när jag ställde in det på rummet kändes det helt fel så jag lyfte in golvhyllan ni ser på bilden. Tycker att den matchar det övriga möblemanget bättre. På hyllan trängs traktorer, bilar, dinosaurier, lego och instrument.
Christoffer tyckte att vi skulle ha en soffa i rummet för att ha som en plats för läsning och vila. Jag var först mer inne på en myshörna med en fåtölj men ångrar inte en sekund att vi ställde dit en soffa. En soffa vi fyndade för 430 kr på en köp- och säljsida! Vidar tycker mycket om att läsa och kryper gärna upp i soffan och lyssnar på sagor.
En klassisk stringhylla får agera hylla för diverse prylar. Christoffer är ju ett stort fan av Toy Story och i julklapp förra året fick han och Vidar Buzz Lightyear av Acke och när Kristian var i Kanada tidigare i höstas köpte han Woody. Filmerna är så bra med fina budskap - se dem! Vi hade soundtracket "Jag är din bäste vän" som en av låtarna på Vidars dop. I tidsskriftsamlaren förvarar vi Vidars alster som fått sin tid i rampljuset på kylskåpet.
Woody sitter och chillar lite. Här kan ni även skymta Vidars förskolefoto :)
Skolbänken är en gammal som pappa haft i skolan när han var liten. En klenod med andra ord! Vidar gillar att sitta vid bänken och rita och så vill han att vi ska sitta på den blå kistan bredvid.
Brio-clownen är ett tjugokronorsfynd från en sommarloppis och fåret köpte jag på Eco Sthlm när vi var där i somras.
Rummet är ljust då det har fönster i båda väderstrecken och nu i juletid hänger en stjärna i varje fönster - stjärnor Vidar är noga med att tända varje morgon, hehe. Kolla vintermyset ute!
Och till sist: korgen med alla djuren. Icke att förglömma! I hörnet till höger (bredvid soffan) står skötbordet och vi använder det fortfarande till Vidar och tänker att det är lika bra att det får stå kvar i väntan på bebisens ankomst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar