Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Feberpojke och snöparadis

2017-12-29 17:55:56 i Allmänt

Igårkväll fick Vidar feber som kom helt plötsligt från ingenstans. Han lade sig bredvid mig i soffan och drog på sig filten och när jag kände på honom var han varm. Idag har han haft mellan 39 och 40 grader hela dagen, stackaren. Vidar har verkligen haft tur och knappt alls varit sjuk så vi är verkligen bortskämda med få sjukdagar. Under hösten vabbade vi två dagar, mest för att hålla på 48 timmars-regeln då Vidar kräktes en kväll men sedan tillfrisknade. Vi har mest varit inne och myst idag och på eftermiddagen gick jag en promenad med Major. Mitt på dagen kom ett par från Strömsund och köpte Christoffers skoter. Vi ska köpa en ny skoter tillsammans nu så vi väntar på den vi beställt och hoppas på leverans inom en vecka. Det är så himla mycket snö här nu, rena rama snöparadiset!
Ikväll har vi ätit fiskgryta och nu har Vidar somnat i Christoffers famn nere på soffan. Jag sitter uppe i biblioteket och har betalat räkningar. Funderar på något rensningsprojekt - kanske julpynt? Det en inte har framme kanske aldrig kommer att komma fram och därmed kan säljas på loppis? Så får det bli!
Hoppas ni har en mysig fredagkväll!
 

Skriv en kommentar