Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Att komma hem är som att resa i tiden

2017-08-06 09:55:00 i Allmänt

Det här var i gårkväll på Kalle och Kerstins (grannarna) cowboyfest.
Kalle har timrat en saloon (bara han genomför ett sånt projekt) och bjöd in drygt 50 personer för att inviga den. En av sommarens roligaste kvällar! Det var middag, femkamp, liveshow, dans, tequilarace och jag hade ont i skrattgroparna när vi lade oss = tecken på en bra kväll! Faster Linda kom och hämtade Vidar och så åkte de till Månsberg till farmor och Thomas så honom gick det ingen nöd på. Så skönt med barnfria kvällar ibland! Nu längtar jag dock efter honom så det är tur att han kommer hem senare i dag.
Det var så himla härligt att komma hem i fredags. Jag har ju varit borta en hel månad och hade verkligen börjat hinna längta hem. Även om jag älskar att åka bort så är det så skönt att komma hem igen. Jag har så himla mycket bilder att visa er men jag mjukstartar lite så här.

Skriv en kommentar