Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vecka 17

2017-04-25 14:15:00 i Allmänt

Denna vecka...
tänker jag på: allt jag ska skriva ner på min "förbättra inför hösten"-lista gällande företaget. När terminen är slut och sommaren tar vid ska jag ta en heldag för reflektion och utvärdering. Det ser jag fram emot! Har redan skrivit ner flera förbättrings- och utvecklingspunkter. 
känner jag: att det för tusan måste bli varmare. Vill inte ha 1 plusgrad och snöfall. GE MIG VÅR FÖR BÖVELEN!
vill jag: att alla mina elever ska klara de nationella proven med godkända resultat!
bör jag: läsa på mer kring inlärning av vittringsapporteringen innan jag lär Imra fel. 
längtar jag efter: Min 30-årsfest som går av stapeln på lördag! 
hoppas jag: att ovan nämnda fest ska bli lyckad och att mina gäster ska trivas! Håller i detta nu på med en spotifylista som jag kreerar tillsammans med mina bröder. Fördelen med att vara egen: samtidigt som jag planerar och gör administrativt jobb lyssnar jag högt på musik och pysslar med denna lista! 
Ge mig varma vårkvällar med varmt ljuuuus! 
 

Kommentarer

Lovisa Sanyang

2017-04-25 - 14:26:21
Hoppas du får en bra vecka! =)
Svar: Tack! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar