Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vecka 14

2017-04-03 17:59:20 i Allmänt

Denna vecka...
tänker jag på: att jag redan saknar Christoffer och Vidar trots att vi sågs i går.
känner jag: att det är en helt vanlig måndag helt utan glitter.
vill jag: att ni ska titta in på min alldeles nya hemsida www.lidstromtextochton.se ! Det är min före detta elev Cissi som gjort den. Coolt ändå att jag kan anlita elever till olika uppdrag. Det är häftigt att känna så många kompetenta unga människor.
bör jag: plocka ur diskmaskinen och plocka in disken i diskstället men jag har NOLL KOMMA NOLL inspiration. Allt är mycket peppigare med en hjälpreda i form av en vild ettåring.
längtar jag efter: fredag! Då ska jag sätta mig i bilen efter lunch och åka till Umeå. På fredagkväll ska jag umgås med mina pluggkompisar sen studietiden i Umeå, Ida och Jessica. Sedan ska jag bo hos Jessica med familj för att på lördagen gå på fortbildning inom sångteknik. Weho!
hoppas jag: att en person jag känner ska bli frisk från cancerhelvetet. Han är 25 år och cancern har tagit besittning i hans kropp. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han ska vinna kampen mot sjukdomen och bli frisk. Det är så fint att han trots smärta och trötthet orkar leka med Vidar när vi ses. Vidars energi och glädje kanske smittar av sig på honom, jag hoppas det.  Vi håller våra tummar, allihopa.

Skriv en kommentar