Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trea Nolla

2017-04-24 20:41:38 i Allmänt

Här var jag 20 år och helt ovetande om hur livet skulle se ut om tio år. Nu sitter jag här, tio år senare och har ett facit. Ett mycket bra facit faktiskt! Mitt mål var att jag ville vara färdigutbildad, ha ett fast jobb, en kille att dela livet med och gärna ett barn om man fick drömma så långt. Och se nu! Tacksam!
Tänk om jag kunde spana in i framtiden där på en av alla tentafester vi hade. Fast då tänkte jag bara på högskolepoäng, tentor, festligheter, kärleksgrejs och hade mer eller mindre alla känslor utanpå (mer än nu alltså, då kan ni tänka er...). Här var jag och Ida och resten av svensklärargänget hemma hos Johan på fest. Ställer mig några frågor: vad har jag på mig? Ett nattlinne?! Vad dricker Ida? En smoothie?! Vad dricker jag? Ser i alla fall ut som att jag har is i glaset. Ändå ambitiöst för att vara en tentafest!
Jag har haft en utomordentligt fin födelsedag med frukost på säng, blommor, presenter, tårta, grattishälsningar, vänner på besök i kväll och dagen avslutades alldeles perfekt med en springrunda med Jax!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2017-04-24 - 22:37:14
Stort grattis, låter som en underbar födelsedag! Minns själv min trettioårsdag, nygift sedan ett knappt år och en liten, men vet du, det blir bara bättre med åren och nu längtar jag tills jag fyller fyra nolla om nått år, livet berikar och jag känner att alla erfarenheter får en att växa! Så njut av dagarna och gläds åt tanken att du bara bli rikare med åren! Grattis kramar 🎈
Svar: Tusen tack! Vad härligt att höra att det blir bättre och bättre, det känns betryggande! :)
Carolina Lidström

Maja

2017-04-26 - 21:15:04
Grattis i efterskott!! Och ha en härlig fest!
Svar: Tusen tack! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar