Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lillan 90 år!

2016-09-06 22:23:44 i Allmänt

Så var det dags att fira min mammas moster Lillan som kommit upp i den aktningsvärda åldern av 90 år! Kolla vilken mysig lokal!
Drömmen att ha en SALONG hemma. UTAN TV! Bara soffor, lagom sköna där man kan sitta och konversera. Och så en bra ljudanläggning förstås. Tänk att ligga och lyssna på 1900-talsminimalism a la Philip Glass där. Lifegoal! Måste ha en salong i framtiden.
Här är gänget! Min mormor och hennes syskon var sju till antalet. Tyvärr är nu bara Lillan och Pelle kvar i livet men se vilket bra gäng det blev och då var långt ifrån alla med. Kul också att småttingar som Vidar och, Folke och Astrid börjar komma också!
Lillan älskar barn och djur och det är så fint att se hur mycket hon gläds av att vara med Vidar.
Lillan var så nöjd över dagen och hennes lägenhet badade i blommor när vi var där för "kalas-eftersnack" på måndagen. Titta vad fint hon håller handen. Hon kan verkligen föra sig, Lillan!
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar