Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Full koncentration!

2016-09-17 09:49:00 i Allmänt

Vidar ser alltid så rolig ut när han äter själv. Full koncentration är det som gäller.
Gott med banan!
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-09-17 - 17:24:11
Åhhh så sött! Vilket charmtroll ni har ❤️ Och ett stort tack för grattiset, det värmer! Är verkligen skönt att få den bekräftelsen då jag ibland kan bli osäker på om det man gör håller måttet och räcker till, blir ju lite annorlunda då jag till 90% jobbar hemifrån och inte är på plats på universitetet. Hoppas ni njuter av helgen, här har vi precis lagt in veckans älgkött i frysen och ska nu ta och provsmaka en stek till middag :-) Ha en fin kväll!
Svar: Ja, han är så himla mysig! :)
Förstår det! Skönt att verkligen få det svart på vitt! Vad gott det låter! I kväll kommer Christoffer hem med 60 kg älgkött... man blir bortskämd! :) Detsamma!
Carolina Lidström
En sådan sötnos!
Svar: Ja, han är en riktig godbit :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar