Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagskänslan

2016-09-09 16:19:20 i Allmänt

Vidar är ett smidigt shoppingsällskap; antingen tittar han sig fascinerat omkring eller så somnar han i selen. Här har han precis vaknat efter dagens handling. Nu har vi massor av godsaker i kylskåp och skafferi. Vi åt sushi på Bergmans i dag och jag passade på att ta med vagnen för en promenad innan. Kul med promenad i en annan miljö! 
Även fast jag är föräldraledig har jag ändå fredagskänslan kvar för man blir så smittad av andras fredagsenergi. Hoppas ni alla får en fin helg! 

Kommentarer

Vad mysigt det ser ut! Ilse vägrar verkligen att sitta inåt i selen....
Svar: Ja, det är jättemysigt! Vidar sitter inåt när han ska sova och annars sitter han utåt och tittar sig omkring :) Vi har inte testat att ha honom på ryggen ännu. Har ni testat det med Ilse?
Carolina Lidström

Skriv en kommentar