Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bebisbrödsbak!

2016-09-11 10:08:58 i Allmänt

I morse när vi vaknade och tittade ut bestämde jag att det var en brödbakar-dag. Grått, mulet, blåsigt och allmänt trist ute. Men desto mysigare inne! Fick ett recept av Sabitha i går som jag testar. Brödet är på jäsning nu och vi äter frukost. Kl. 10... men Vidar har börjar sova om sig på morgnarna. Han vaknar 07.00 och ammar och sen slocknar han igen, haha.
Bytte ut hälften av vetemjölet till bovetemjöl. Tiden får utvisa om det blir bra! Blir det dåligt och Vidar vägrar äta det får hönorna kalasa på brödet, hehe.
 
 
 

Kommentarer

Maja

2016-09-12 - 16:04:54
åh så gott med egenbakat bröd! Här hemma har jag lyxen att min sambo bakar en hel del (även fast han oftast kommer på att han ska göra det sisodär 21.30 på vardagarna vilket inte alltid passar in med när jag tycker det är dags att sova..haha)

Och tack tack tack för urfin kommentar! <3
Svar: Åh vad härligt! Även om det stör nattsömnen så får du ju iaf nybakat bröd till frukost ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar