Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Smakprov!

2016-10-06 21:19:56 i Allmänt

Titta! Smakprov från familjefotograferingen! 

Kommentarer

Vilken ljuvlig bild på er!

Vet du vad, det kanske inte vore en så dum idé att försöka få till den där koppen med te någon gång i framtiden. Tiden flyger ju fram och snart är väl killarna så stora att de skulle tycka varandras sällskap är rätt spännande. Så vem vet, kanske måste vi göra slag i saken någon gång ;)
Svar: Tack! :)
Ja! Det hade ju varit helt fantastiskt kul!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2016-10-07 - 19:30:55
Det var ett lovande smakprov, verkligen fin bild! Och grön av avund på din sushi lunch, jag var så sjukt sugen idag att det var nära jag satte mig i bilen och körde till Bergmans... Trevlig helg!
Svar: Tack! :) Ja, sushilunchen satt som ett smäck! Lätt värt att åka från Dorotea och så kan du ju passa på att svänga förbi Pralineriet också :)
Carolina Lidström
Emma
Wow! Så himla fina :)
Svar: Tack snälla! <3
Carolina Lidström

Skriv en kommentar