Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Natursutten

2016-10-05 09:35:00 i Allmänt

Vi får ofta frågor kring vad det är för en slags napp som Vidar har då den är annorlunda än de vanligaste napparna.
Nappen heter "Natursutten" och är en napp helt gjord i naturgummi. Nedanstående text är hämtad från Lapland Eco Store där jag köper Vidars nappar.
Natursutten Rounded Round är en Napp tillverkad av 100% Naturgummi. Nappens sköld är designad för att försiktigt röra vid barnets näsa precis som bröstet gör vid amning. Sugdelen är helt rund. En säker och helt plastfri napp. Natursuttens nappar är mjukare än silikon och är mycket hygieniska eftersom de är gjutna i ett stycke utan skarvar och springor där smuts och bakterier kan ansamlas. Vanliga nappar har oftast en springa där sugdelen och sköld möts och där kan det samlas smuts. Natursutten är ett säkrare val för ditt barn och vår natur. Fördelarna med Natursuttens nappar är många, t.ex. så följer den barnets naturliga munrörelser, den lämnar inga märken på barnets ansikte, den är oerhört slitstark, 100 % naturlig, miljövänlig och biologiskt nedbrytbar.
Åh, lill-Vidar! Här är en bild på honom med nappen. En stor fördel med nappen är att den är så mjuk och Vidar brukar, nu när han fått tänder och fler är på väg, använda den som bitring. Har upptäckt små bitmärken, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar