Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hög på endorfiner

2016-10-27 20:14:00 i Allmänt

Är nyss inkommen från en springtur som kändes som drömmen. Hade sjukt bra flyt och hade kunnat fortsätta längre och det var ganska länge sedan det kändes så så därför känns det extra kul! Tycker så himla mycket om springandet för det är så enkelt. På med skorna, hugg med en hund eller två och iväg bara! Hundarna får bra grundträning och jag får träna flåset, perfekt! Att springa kostar ju heller inte mer än ett par bra skor och de par ni ser ovan har hängt med mig ex antal mil nu då jag köpte dem sommaren 2013. Nästa sommar eller kanske i vår får det bli ett par nya. Det som är allra, allra bäst med att springa är att man får vara utomhus och komma in rödkindad och lungorna fyllda med nytt och fräscht syre. Är medveten om att jag låter som en jädra hurtfrisk person och det är nog endorfinerna som talar!
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-10-27 - 20:45:22
Det låter ljuvligt!!! Jag saknar den känslan å kämpar för att komma igång med löpningen igen. Önskar dig ett fint veckoslut!
Svar: Heja heja! Du har ju jobbat så hårt på jobbet och haft så fina framgångar där så all energi kanske gått dit? Du kommer snart tillbaka ska du se! Tack detsamma!
Carolina Lidström
Anna
Att få springa i mörkret en sen höstkväll är bland det bästa som finns. Tyvärr tillåter mina skitfötter ingen löpning alls just nu, och det skär i hjärtat..
Svar: Ja! Tycker nästan att hösten är den bästa springårstiden! Hög, klar och frisk luft, lagom temperatur och så där lite halvruskigt ute så det är skönare att komma in sen ;) Åh nej vad trist! Förstår att det är jobbigt! Förstår att du ser fram emot skidsäsongen extra mycket då? :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar