Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vintermåndag med fyra timmars surr

2016-11-15 09:52:46 i Allmänt

I går åkte jag och Vidar till Latikberg till Sandra där vi blev bjudna på lunch och Arons goda pepparkakor. Liv och Vidar drog en långsovning så vi åt lunch i godan ro, drack te, spånade på inredningsidéer, hetsade jullängt (haha) och pratade bebisrelaterade saker såklart. Är så himla, himla glad över att vi blev gravida i princip samtidigt (det skiljde bara 2 veckor mellan Vidar och Liv i den beräknade tiden, men sen var det ju några bebisar som inte riktigt höll de där datumen, hehe. Nu skiljer det en månad mellan dem) och hamnade i samma föräldragrupp. Den här föräldraledigheten har verkligen blivit guldkantad av att få vara i Sandra i Livs sällskap! Jag och Sandra kände varandra sedan innan men hon har under detta år blivit en riktigt god vän till mig!
Måndagen fortsatte med kompishäng då jag och Vidar Skypade med bästa Idamari, så bra med teknikens under alltså, haha! Sedan blev det läggdags för Vidar, träningspass på vardagsrumsgolvet för mig och sen lax- och avokadomacka framför "Tjockare än vatten". Någon som ser den serien? Höll på att gå åt av spänning under gårdagens avsnitt!
I dag är det tisdag och jag och Vidar laddar för promenad. Under dagen får vi besök av lillebror och då har jag lovat tunnbrödfika (man har ju tur som har en svärmor som kommer med flera påsar nybakat tunnbröd!). I kväll är det styrelsemöte för Brukshundklubben och sedan har ännu en dag passerat av detta föräldralediga år. För vet ni. Om en månad, prick, börjar jag jobba igen!

Kommentarer

Oj, har det redan gått så länge?! Vet precis känslan, att tvingas skiljas från sin lilla men att ändå längta tillbaka till vardagen igen! Hoppas ni fått behålla vintern, det har inte vi :-(
Svar: Ja! Det känns som om det var den 18 dec i går och jag åkte hem och vilade in jullovet med stormagen! :D Jo, vintern är kvar. I går toksnöade det och i dag är det klart och två minus. Hoppas det fortsätter!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar