Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Långsamhetens lov

2016-11-29 12:18:00 i Allmänt

Här ser ni en bild på en trött Jax. Inget konstigt med det OM det inte vore för att han ligger på golvet i ett rum där hundar är FÖRBJUDNA ATT VISTAS. Blev full i skratt när jag upptäckte honom. Han vet mycket väl att han inte får vara i vardagsrummet men passade på då jag hade slumrat till på sofflocket efter en natt där Vidar vaknat mycket. Vidar drar en långsovning nu och om han inte vaknar strax måste jag väcka honom för vi ska iväg på möte och veckohandling. Vi hade en riktigt mysig morgon med strömavbrott så vi tände ljus och hade långsamhetens lov med lek och mys. Tur att jag kokat te så det fanns lite varmvatten kvar att använda till Vidars gröt. Annars hade vi löst det på annat sätt! Mvh/ hon som upplevt strömavbrott i 29 timmar på julafton till juldagen 2013 - kolla arkivet om ni inte tror mig! Hoppas ni har en fin tisdag!

Kommentarer

Ni ser ut att ha det så himla hemtrevligt! Hade också en finfin Monstera, men den har en viss valp friserat... inte alls i klass med din längre :-)
Svar: Hahahaha, äääälskade valpar! De kommer undan med allt ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar